Litt info fra styret

Publisert av Geir Birkenfeldt den 21.04.21.

Styret i Region Vest minner om at Gnist er den staden me legg ut opplysingar frå Foreningen.

Siste Bobilen har ei god «oppskrift» for å delta.

Styret treng Treffvertar – er det nokon som kan hjelpe oss? Ta kontakt med treffkoordinator Sigvor.

Har nokon framlegg om stader me kan arrangera treff, Sigvor er personen de tek kontakt med.

Er der temaer, aktiviteter de kan koma med framlegg om, Sigvor er også der kontakten.

Har de framlegg/ynskjer om tema til medlemsmøter, også stander for å arrangere, ta gjerne kontakt med Sveinung eller Helga.

Styret er i dialog med dei me har gassavtaler med, for å få avgiftsfri gass (påfyllingsgass), slik det er no har dei berre med avgift. Avgiftsfri gass til koking og oppvarming, Hylkje og Holme gass ser på mogleghetene dei har.